IZRAVNI PRIJENOS PUTEM RNG
12.07.2012.
Ovog vikenda i Ribarsko-lovačke večeri kod Bešlića
Autor: Nikola Knežević
Ovog vikenda i Ribarsko-lovačke večeri kod Bešlića
U petak i subotu, 13. i 14. srpnja 2012. godine na parkiralištu "Doma Bešlić" bit će održane 6. Ribarsko-lovačke večeri "Nova Gradiška-Jug". Organizator je Trrgovačko-ugostiteljski obrt "Hubert".

Fiš paprikaš, prženi šaran, prženi som, pržena pastrva, šaran na rašljama, prženi šaran, ali i ćevapčići, čobanac i kotlovina po vrlo povoljnim cijenama, gastro je ponuda ovogodišnjih ribarsko-lovačkih večeri kod Bešlića.

 

A kad dobru hranu spojite s dobrom glazbom, nema bolje kombinacije.

U petak 13. srpnja 2012. godine u glazbenom programu nastupit će Tamburaški sastav "Rubato" i grupa "La Boem". Tu večer će izravno prenositi putem frekvencije 98,1 MHz Radio Nova Gradiška uz emisiju "Narodni vez", tako da će svi oni koji nisu u mogućnosti biti na Ribarsko-lovačkim večerima kao i svi naši slušatelji iz inozemstva, moći će pratiti, onaj glazbeni dio, putem live streaminga ili frekvencije Radija Nova Gradiška.

U subotu 14. srpnja 2012. godine nastupit će tamburaški sastav "Evergreen" i grupa "Vagabundo", a kao "poslastica" večeri i za kraj Ribarsko-lovačkih večeri sve nazočne će zabavljati legendarni Krunoslav Kićo Slabinac.

 

 

Puno je razloga da dođete na Ribarsko-lovačke večeri kod Bešlića, stoga ćemo samo reći, vidimo se na ovoj već tradicionalnoj gastro manifestaciji na "Priključku".OGLASI
FACEBOOK KOMENTARI
Ostalo


AktualnoPretraži radiong.hr